Prihajam iz majhne vasice Trsek, iz osrčja slovenske Istre. Tartufe sem začel nabirati leta 1993, s svojimi 17 leti pa sem bil tisti čas najmlajši lovec na tartufe. Moj največji tartuf, najden leta 1996, je imel kar 486 gramov!
Od kuhinje do obrata
Smo majhno in mlado družinsko podjetje katerega moto sta kvaliteta in pristnost. V zadnjih 30 letih smo se v naši družini ukvarjali s tartufi kot »lovci na tartufe« leta 2019 pa smo se, zaradi izkušenj in ljubezni do tartufov odločili, da našim strankam ponudimo še več.
Pikantna inovacija
Zaključujemo našo zgodbo z okusno in strastno inovacijo, ki bo vaše brbončice popeljala na nepozaben kulinarični ples. Predstavljamo vam našo najnovejšo stvaritev – izdelek črna tartufata s čilijem, obogatena z unikatnim okusom Habanero čilija, ki ga pridelujemo kar v lastnem nasadu.
Začetek uspešne zgodbe
Začelo se je v naši domači kuhinji, nadaljevalo pa v naš lastni obrat za proizvodnjo. Tako je nastala prva slovenska tartufata izdelana v osrčju Slovenske Istre, tako rekoč v območju ki je poznano po največjih nahajališčih slovenskega belega in črnega tartufa. Sami se lahko pohvalimo tudi z lastnimi nasadi črnih tartufov, ki pa jih skrbno dopolnjujemo z novimi.
Kakovost v vsakem izdelku
Ponosni smo na naše proizvode, ki so odraz skrbno izbranih kakovostnih sestavin. Posebnost naših proizvodov je, da so vsi tartufi rezani na lističe ter skrbno in vestno ročno pregledani. Strmimo k temu, da so vse sestavine v naših proizvodih domačega porekla, prav tako pa se lahko pohvalimo z 10% vsebnostjo tartufa v naših tartufatah.
Doživetje tartufov
Vas zanima, kako izgleda lov na tartufe? Po predhodni rezervaciji termina, vam ponujamo voden ogled lova na bele in črne tartufe! Bi želeli vzgajati tartufe tudi sami? Poleg drevesa za vzgojo črnega tartufa v naši ponudbi, smo vam na voljo za vsa potrebna vprašanja in nasvete pri vzgoji sami. Dobrodošli v raj za ljubitelje tartufov!